Evenimente

Ce putem vedea in weekend-ul 19-20 noiembrie la Romexpo

November 16, 2016

Weekend-ul 19-20 noiembrie 2016 se anunta extrem de atractiv din punct de vedere al evenimentelor ce se vor derula pe parcursul mai multor zile la Romexpo. Va fi despre mancare, carti si turism. Ce poate fi mai frumos decat sa calatoresti, sa mananci bine, gustos si copios si sa citesti? Asadar:

In perioada 16-20 Noiembrie are loc targul de produse traditionale cu specific romanesc. O sa fie expozitii de produse alimentare traditionale, mestesugari, si comercianti de obiecte de artizanat. Nu vor lipsi reprezentanti din regiuni precum Ardealul, Bucovina, Maramuresul si Muntenia ce ne vor ademeni cu carnati afumati, muraturi, dulceturi, prajituri, vinuri, paine de casa, zacusca si alte bunatati.

 

Tot in perioada 16-20 Noiembrie, Targul International de carte GAUDEAMUS ajunge in acest an la a 23-a editie, unde invitatul de onoare este China. Targul este organizat de Radio Romania , singurul post de radio din lume care a inceput si dezvoltat un program de o asemenea anvergura, pentru sustinerea culturii scrise. Miercuri, 16 noiembrie 2016 este deschiderea oficiala a acestei editii, atunci cand China, invitatul de onoare, isi inaugureaza standul. Tot miercuri, la ora 17:00 va fi deschiderea oficiala a Salonului National de Inventica si Creatie Stiintifica pentru Tineret 2016. Si-au anuntat prezenta edituri importante, asa ca, dupa parerea mea acest eveniment este de neratat.

Pe 17 noiembrie debuteaza alta expozitie interesanta organizata de ROMHOTEL. Romhotel ne arata noutatile si tendintele industriei ospitalitatii romanesti. Ne va prezenta cele mai atractive solutii de dotari pentru hoteluri, cafenele, restaurante, baruri plus o serie de echipamente de ultima generatie. Vor fi prezente si companii din afara tarii care vor expune echipamente necesare pentru buna functionare a structurilor de primire si a unitatilor de alimentatie publica si catering. Pe durata expozitiei vom vedea si competitii de barista profesional, si demonstratii de servire si degustare a vinului.

Joi, 17 noiembrie incepe si TTR (Targul de Turism al Romaniei), targ pe care Romexpo il organizeaza de doua ori pe an. Cele mai importante companii din Romania dar si din strainatate ne vor prezenta oferte interesante si atractii turistice atat din Romania cat si de peste hotare. Vor aborda turismul cultural, turismul rural sau de business, turismul de tratament, destinatii exotice, croaziere si turism de aventura. Din ofertele companiilor expozante nu vor lipsi nici gadget-urile sau accesoriile atat de necesare in orice calatorie. Mai multe informatii si detalii gasiti pe www.targuldeturism.ro.

Sunt nerabdator sa gust din mancarurile traditionale romanesti, sa cumpar cateva carti interesante din diferite domenii si abia astept sa vad ce ne-a pregatit Targul de Turism al Romaniei pentru ca turismul rural mi se pare foarte atractiv.

 

Sa aveti un weekend grozav!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply