Sport

Razboiul din presa pe tema Simona Halep – Johanna Konta s-ar putea sa ii faca rau Simonei

July 11, 2017

Se vorbeste de un interes urias pentru partidele de astazi de pe terenul central de la Wimbledon acolo unde va evolua Johanna Konta favorita gazdelor. Simona Halep, care joaca pentru prima data in acest an pe arena centrala, poate simti o presiune in plus  datorita faptului ca arena va fi plina dar si pentru ca miza este colosala. Poate deveni cea mai buna jucatoare de tenis din lume.

Din pacate, pe langa aceste incoveniente, s-a strecurat si declaratia fostului ei antrenor, Wim Fissette, actualul antrenor al englezoaicei, care nu face decat sa amplifice tensiunea dinaintea partidei. Isi lauda eleva si spune despre ea ca nu are nici o slabiciune si este dificil sa gasesti un plan de joc pentru a o invinge. In spirit de gluma, daca l-as contrazice pe Fissette as mentiona ca Johana are o slabiciune: Ilie Nastase.

Atat presa din Anglia cat si cea din Romania, insista pe scandalul de la FED CUP si chiar daca Konta spune ca totul este de domeniul trecutului o inteapa pe Simona transmitandu-i ca nu are de unde sa stie cum s-a simtit ea in acele momente.

Una peste alta, cred ca aceasta partida are o incarcatura aparte, iar daca Simona le baga in seama nu are decat de pierdut.

HAI SIMONA!

No Comments

Leave a Reply